Acasa » NOUTATI SCHNEIDER ELECTRIC

NOUTATI SCHNEIDER ELECTRIC

schneider-top

SCHNEIDER ELECTRIC LANSEAZA IN ROMANIA GEOD, O SUPERAPLICATIE DESTINATA PARTENERILOR

Ce este GeOD? Este o aplicatie dedicata partenerilor, utila pentru perzentarea si promovarea ofertei Schneider Electric catre utilizatorii finali si de asemeni pentru informarea ulterioara asupra produselor. Clientii au acces rapid catre informatii si oferte de produse si servicii, descopera cataloagele si brosurile noi si ghiduri de produse si servicii.

Mai multe detalii

 

schneider-news_1AFLA DESPRE ZELIO RXG

Incepand cu 1 iunie 2015 Schneider Electric Romania lanseaza o noua gama de relee de interfata Zelio RXG. Noua gama contine relee de interfata simplu de selectat avand o gama larga de tensiuni de alimentare a bobinei: de la 24 la 230VCA si de la 6 la 110VCC. Releele RXG sunt cel mai des utilizate in aplicatiile de interfata cu automatele programabile avand ca avantaje: buton test, utilizare usoara si sigura, mentenanta redusa, forma ingusta (doar 16mm pentru 2C/O) si economie de spatiu.

Mai multe detalii

 

schneider-news_2NOI AUTOMATE PROGRAMABILE MODICON: M221, M241 SI M251

Schneider Electric Romania si-a propus ca in anul 2014 sa aduca schimbari majore in lumea automatizarilor industriale. Astfel, incepand cu 09 septembrie 2014, lanseaza o gama complet noua de automate programabile formata din 3 modele: Modicon M221, M241 si M251. Scopul principal pentru care a fost conceputa si lansata aceasta noua generatie de automate programabile este de a oferi clientilor, in special OEM-ilor si integratorilor de sistem cea mai competitiva solutie din piata privita ca raport performanta (viteza si functionalitate) versus costuri.

Mai multe detalii

 

schneider-news_3NOUL CONCEPT DE CONECTARE LINERGY DS

Va invitam sa descoperiti noul concept de conectare LINERGY DS, dedicat aplicatiilor de distributie electrica! Linergy DS reprezinta o gama completa de blocuri de distributie monopolare sau tetrapolare care pot fi instalate pe sina DIN sau montate pe placa de montaj. Linergy DS reprezinta o solutie compacta cu capacitate de cablare pana la 60 de puncte de conexiune, tehnologie cu șurub, cu calibre de pana la 250A, fiind compatibila cu gamele de tablouri Prisma P si G, Pragma si Mini Pragma.

Mai multe detalii