Acasa » Conditii de Garantie

Conditii de Garantie

 

Garantia produselor

CatenaEelectric ofera 24 de luni garantie pentru orice produs achizitionat. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Fiecare produs are secificata perioada de garantie oferita de producator.

Certificatul de garantie se trimite pe adresa de email a clientului in momentul expedierii comenzii, impreuna cu factura.

Pentru a beneficia de garantia produsului, consilierii CatenaElectric va recomanda sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si certificatul de garantie.

 

Pentru informatii legate de garantie, puteti contacta Departamentul de Relatii cu Clientii telefonic – 0752 191 123, 0752 191 120, 0745 528 239 sau prin e-mail: office@catenaiasi.ro.

 

Orice solicitare a clientului de inlocuire a produselor achizitionate de pe site-ul www.catenaelectric.ro va fi analizata si solutionata de catre specialistii CATENA in maxim 15 zile de la primirea produsului prin REPARARE sau INLOCUIRE in conformitate cu O.U.G. 174/2008

 

Taxele de curierat in cazul garantiei sunt suportate de CATENA.

 

In conformitate cu H.G. nr 1022/2002 publicata in M.Of. 711/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, SC CATENA SRL declara pe propria raspundere ca asigura si garanteaza faptul ca produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul nostru afisate spre vanzare, nu pun in pericol viata, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele nationale si internationale in domeniu.
Acordarea Garantiei se realizeaza in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare si anume Legea comertului electronic si Legea contractelor la distanta.