Acasa » Despre noi

Despre noi

CATENA a luat fiinta in anul 1994, in decursul anilor firma evoluand progresiv. Activitatea principala este importul si distributia de materiale electrice : cabluri si conductori, corpuri de iluminat, sigurante si tablouri electrice, relee, contactori, surse de iluminat cu LED, sisteme de paratrasnet, echipamente voce – date – imagine (VDI): cabinete metalice tip rack si accesorii, cabluri fibra optica si echipamente conexe, stabilizatori de tensiune si alte materiale si echipamente electrice de joasa tensiune.

EFICIENTA FACE DIFERENTA” pare a fi sloganul care reuseste sa descrie cel mai bine CATENA : rapiditatea in rezolvarea comenzilor, gama diversificata de produse, stocul permanent de materiale si nu in ultimul rand personal calificat, bine instruit si pregatit, disponibil oricand sa consilieze si sa satisfaca cerintele clientilor. In sprijinul acestor afirmatii este si certificarea ISO 9001 : 2008 al Sistemului de Managment al calitatii , venind ca o confirmare a serviciilor oferite de firma noastra.

PARTENERII nostri sunt firme romanesti cu traditie si firme internationale de prestigiu : ICME,  IPROEB, ELECTROPLAST, MULTICAB, TOP ELECTRO, ELBA, ELECTROAPARATAJ, INSTA ELECTRIC (Romania), SCHNEIDER ELECTRIC, LEGRAND (Franta), PHILIPS (Olanda), OSRAM, OBO BETTERMANN (Germania), FINDER, GEWISS, SCAME, BM, VORTICE, FINILUCE, MODENA (Italia), SEZ , UNIOR (Slovacia), COURBI, OLIMPIA ELECTRONICS (Grecia), DIETZEL UNIVOLT (Austria), MAKITA (Japonia).

MISIUNEA noastra este sa oferim materiale electrice de calitate, urmarind satisfactia clientilor prin experienta si eficienta care fac diferenta.

VIZIUNEA este de a deveni prima alegere a clientului atat local cat si national in materie de produse si solutii in domeniul electric.

VALORILE care ne carcaterizeaza sunt : incredere, seriozitate, calitate, profesionalism si ambitie.