Acasa » Comanda si livrare

Comanda si livrare

Cum comand ?

1. Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături
Selectează categoria de produs din meniul principal
Vizualizează și selectează produsul care te interesează.
Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături dând click pe butonul ADĂUGĂ ÎN COŞ.
Dacă doreşti să faci cumpărături în continuare trebuie să accesezi CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE şi să repeţi paşii de mai sus.

2. Finalizează comanda
Dacă doreşti să finalizezi comanda accesează FINALIZARE COMANDA.
Realizarea cupărăturilor din magazinul online CatenaElectric este permisă clienţilor care au deja un cont de utilizator pe site-ul magazinului nostru sau celor care vor sa plaseze o comanda fara crearea unui cont.

Completează toate datele corespunzătoare informaţiilor de LIVRARE, FACTURARE, TRANSPORT şi PLATĂ.

La final trebuie doar să CONFIRMI COMANDA, dupa care vei primi un email de confirmare la adresa înscrisă, cu toate detaliile comenzii tale.

Atentie! In cazul in care nu primesti e-mail, comanda nu a ajuns la noi. Poti relua pasii sau poti comanda telefonic, apeland unul dintre numerele afisate la sectiunea Contact!

Important! Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta Termenii si conditiile de utilizare, aceasta avand valoarea unui contract valabil incheiat.

Prin acord, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.catenaelectric.ro, care este proprietatea SC CATENA SRL.

Vrei sa afli mai multe informatii despre modalitatile de plata?

Contacteaza-ne la 0232 24 22 11; 0752 191 123; 0743 188 700 sau pe chat pentru orice informatie legata de plata.